تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر تکمیل طرح‌های آبرسانی و تصفیه فاضلاب در استان
تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر تکمیل طرح‌های آبرسانی و تصفیه فاضلاب در استان
آرمان تبریز- استاندار آذربایجان شرقی در دیدار با مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، خواستار تامین اعتبار لازم برای تکمیل طرح‌های آبرسانی و تصفیه فاضلاب و همچنین افزایش توان ناوگان ماشین‌آلات شرکت آب و فاضلاب استان در راستای مسئولیت خطیر این شرکت در رفع تنش آبی شد.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛، دکتر بهرام سرمست روز دوشنبه ۷ اردیبهشت، با اشاره به پیشرفت قابل قبول طرح «آبرسانی به تک‌تک روستاها و تکمیل مجتمع‌های آبرسانی اولویت‌دار روستایی» در استان، گفت: از مجموع ۴۳ مجتمع آبرسانی در موافقت‌نامه این طرح، ۴۱ مجتمع در سال‌های قبل به بهره‌برداری رسیده و تنها ۲ مجتع شامل مجتمع‌های ستارخان ورزقان و قشلاقات کلیبر با پیشرفت بالای ۹۰ درصد در حال اجراست.
وی افزود: از مجموع ۱۳۳ شهر و روستای تحت پوشش در این دو مجتمع نیز تعداد ۸۹ روستا و شهر از نعمت آب سالم و پایدار برخوردار شده‌‌اند و تکمیل آن، نیازمند ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار است که درخواست داریم از محل اعتبارات ملی و محرومیت‌زدایی تامین شود.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به افزایش جمعیت کلانشهر تبریز، خواستار تامین ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای عملیات بازسازی اساسی، تعمیر و نگهداری تجهیزات و تاسیسات و ارتقای مدول اول تصفیه‌خانه فاضلاب تبریز (با جمعیت تحت پوشش ۶۵۰ هزار نفر) و ۳۲۰۰ میلیارد تومان جهت تکمیل عملیات اجرایی احداث مدول دوم این تصفیه‌خانه (با جمعیت تحت پوشش یک میلیون نفر) شد.
سرمست درخصوص اصلاح و جابجایی مسیرهای انتقال اصلی آب شرب و مخازن ذخیره استراتژیک شهر تبریز و راه‌اندازی دستگاه‌های دیزل ژنراتور در ایستگاه‌ها و مجتمع‌های آبرسانی در سطح استان نیز مساعدت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور را خواستار شد.
وی همچنین بر تسریع در مراحل اجرایی، اعلام جدول زمان‌بندی و صدور مجوزهای لازم برای پروژه مشارکتی سرمایه‌گذاری ارتقای تصفیه‌خانه فاضلاب و تکمیل طرح فاضلاب شهر میانه تاکید کرد.
هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز بر اهتمام ویژه این شرکت برای تکمیل طرح‌های آبرسانی و مدیریت آب و فاضلاب در استان آذربایجان شرقی تاکید کرد و گفت: دستورات ویژه‌ای برای اجرای طرح‌های آبفای آذربایجان شرقی صادر شده و پیگیری مستمر انجام خواهد شد.