مهرتبریز-همزمان با چهلمین سالگرد دفاع مقدس مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی با حضور در پشت صحنه برنامه”افتخار بایراقی”شبکه سهند از ۲ رزمنده پیشکسوت که میهمان این برنامه بودند، تجلیل کرد.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ مهندس مرتضی صفری با اشاره به اینکه باید تلاش کنیم تا رشادتها و دستاوردهای دوران هشت سال دفاع مقدس دچار فراموشی و یا تحریف نشود گفت : تحریف دفاع مقدس آفتی جدی است که یکی از راههای خنثی کردن آن اهتمام جدی در حفظ و نشر این ارزشها از طریق روایت راویان متعهد و همچنین تولیدات محتوایی و متنی غنی است.
▪️وی اظهار داشت: دوران دفاع مقدس یکی از ارزشمندترین و درخشنده ترین دوران نظام جمهوری اسلامی است و این فرهنگ از اسناد افتخار آمیز مردم ایران است.
▫️مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی در پایان این برنامه از بهزاد پروین قدس و رحیم صارمی دو پیشکسوت و راوی دفاع مقدس در تـرویج فـرهنگ ایثـار و شـهادت با اهدای لوحی تجلیل کرد.
تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس در”افتخار بایراقی” شبکه سهند
مهرتبریز-همزمان با چهلمین سالگرد دفاع مقدس مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی با حضور در پشت صحنه برنامه"افتخار بایراقی"شبکه سهند از 2 رزمنده پیشکسوت که میهمان این برنامه بودند، تجلیل کرد.
لینک کوتاه :
https://www.mehrtabriz.ir/?p=30328
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.