تخصیص مبلغ ۲۰۳۴۴۶۰ میلیون ریال از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، اعتبارات متوازن و منابع نفتی جهت توسعه شهرستان هشترود
تخصیص مبلغ ۲۰۳۴۴۶۰ میلیون ریال از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، اعتبارات متوازن و منابع نفتی جهت توسعه شهرستان هشترود
مهرتبریز-فرماندار هشترود: تلاش مداوم و پیگیری مؤثر رؤسای ادارات، همچنین میزان موفقیت آن‌ها در جذب اعتبارات تخصیصی، به عنوان یکی از شاخص‌های کلیدی ارزیابی عملکرد سالانه دستگاه‌های اجرایی شهرستان محسوب خواهد شد.

 

به گزارش مهر تبریز از هشترود ؛ ابراهیم حسنی در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان اظهار داشت: در راستای بررسی و تصویب پروژه‌های عمرانی پیشنهادی برای سال ۱۴۰۴، این اعتبار در قالب ۱۱ فصل و ۴۶ پروژه عمرانی برنامه‌ریزی شده و در بخش‌های مختلف توزیع خواهد شد.

وی در ادامه توضیح داد: از مجموع کل اعتبارات اختصاص‌یافته به شهرستان، مبلغ ۷۴۸۲۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی و منابع نفتی، ۱۲۲۶۲۶۰ میلیون ریال بر اساس قانون استفاده متوازن از امکانات کشور، و ۶۰۰۰۰ میلیون ریال از منابع انتقالی ملی تأمین خواهد شد.

وی با اشاره به مشکلات خاص این شهرستان تاکید کرد: توجه به افزایش اعتبارات در حوزه‌هایی نظیر تأمین آب، برق‌رسانی، راهداری و اجرای پروژه‌های عمرانی مربوط به شهرها و روستاها ضروری استلذا دستگاه‌های ذیربط باید نگاه ویژه‌ای به این مسائل داشته باشند تا نیازمندی‌ها در این زمینه‌ها پوشش داده شود.

حسنی ضمن قدردانی از تلاش‌های دکتر شهسواری، نماینده مردم هشترود در مجلس، تصریح کرد: پیگیری‌ها در سطوح ملی و استانی نیاز به هماهنگی بیشتر دارد، این تلاش مشترک می‌تواند بستری برای جذب اعتبارات بیشتر برای توسعه شهرستان فراهم کند.

وی همچنین بر ضرورت جدیت دستگاه‌های اجرایی در جذب سریع و کامل اعتبارات تأکید کرده و افزود: میزان بهره‌برداری از این اعتبارات و تخصیص آن‌ها به پروژه‌های مشخص‌شده، معیار مهمی در ارزیابی عملکرد مدیران ادارات خواهد بود.

در همین راستا، نماینده مردم هشترود در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به چالش‌ها و معضلات متعدد این شهرستان در زمینه‌های مختلف از دیگر مسئولین خواسته است: به تأمین اعتبار برای اجرای پروژه‌های کلان ملی و فعالیت‌های دستگاه‌های اجرایی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

دکتر شهسواری تأکید کرد: سازمان برنامه و بودجه استان باید در روند تخصیص اعتبارات به شهرستان هشترود بازنگری کرده و عدالت بیشتری در مقایسه با سایر شهرستان‌ها اعمال کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نیز اظهار داشت: توزیع اعتبارات میان شهرستان‌های مختلف استان بر اساس معیارهایی چون شاخص‌های توسعه‌یافتگی و توسعه‌نیافتگی، همچنین اولویت‌بندی پروژه‌های نیمه‌تمام با پیشرفت فیزیکی بالا صورت می‌گیرد.

حیدر فتح‌زاده عنوان کرد: این اقدام بر مبنای نظر سازمان برنامه و بودجه کشور بوده و هدف آن افزایش بهره‌وری و عدالت در روند توسعه مناطق کمترتوسعه یافته کم برخوردار است.