حبیب چرندابی- مهر تبریز: درآوردگاه بیست و نهم لیگ برتر فوتبال باشگاههای ایران دوتیم باسابقه وریشه دار فوتبال کشورمان از دوخطه آذربایجان شرقی ومازندران برابر هم صف آرایی کردند.این دیدار علیرغم تثبیت قهرمانی بلامنازع تراکتوردر بیست وچهارمین دوره لیگ برتر،بازهم با انگیزه های متفاوت همراه بود.
تراکتوربرای افزایش امتیازات خود جهت ثبت رکورد جدید درقهرمانی های ادوار گذشته لیگ برتر با تمام قوا روانه زمین شده بود ودرآن سوی میدان شاگردان مهاجری درقالب تیم نساجی برای امیدواری برای بقا درلیگ گام به دیدار حساس نهاده بودند.
برخلاف روندبازی وبرتری نسبی تراکتور برتیم میهمان وتشویق بی امان هواداران پرشور تراکتوردر دقیقه ۳۶ روی برخورد بیرانوند با پاکدل مهاجم نساجی داور مسابقه به همراه داوران ویدیویی اعلام پنالتی به سود نساجی کرد که این بار نیز باقری که تجربه گلزنی به تراکتور راداشت ،پنالتی تبدیتل به گل کرد واین آغازی برای رویش ۵ گل دیگردر درون دروازه هردوتیم وحک نتیجه مساوی در کارنامه پرگل این بازی جذاب وتماشایی بود.

نگاهی به گلها:
تراکتور ۰-۱ نساجی (دقیقه ۳۶: منصور باقری): روی یک ضربه کرنر توپ به مهرداد رضایی در پشت محوطه تراکتور رسید و او با یک شوت محکم دروازه بیرانوند را هدف گرفت. دروازهبان تراکتور نتوانست توپ را به طور کامل دفع کند تا پاکدل و او بر سر توپ دوئل کنند و پاکدل بعد از برخورد به زمین اعتقاد به پنالتی داشت. داور دستور به ادامه بازی داد، ولی کمک داور ویدیویی او را به کنار زمین فراخواند و او بعد از بازبینی نقطه پنالتی را نشان داد و یک کارت زرد هم به دروازهبان تراکتور داد. منصور باقری پشت توپ قرار گرفت و با یک ضربه دقیق و پرقدرت دروازه تراکتور را باز کرد.
تراکتور ۱-۱ نساجی (دقیقه ۶۷: دوماگوی دروژدک): دانیال اسماعیلیفر با یک سرتوپ عارف رستمی را محو کرد و توپ را با پای چپ به روی خط محوطه شش قدم فرستاد تا دروژدک با یک ضربه سر دقیق بالاخره دروازهبان ستاره نساجی را تسلیم کرد و بازی را به تساوی کشاند.
تراکتور ۲-۱ نساجی (دقیقه ۶۷: امیرحسین حسین زاده): امیرحسین حسینزاده با یک ضربه سر دقیق دوازدهمین گل فصل خود را به ثمر رساند. ارسال پای چپ دیدنی محمد نادری به امیرحسین حسینزاده نزدیکیهای محوطه شش قدم نساجی رساند و او توپ را به گوشه دروازه فرستاد تا پولی هر چقدر بدن خود را کش دهد نتواند به توپ برسد و دروازهاش فرو بریزد.
تراکتور ۲-۲ نساجی (دقیقه ۷۷: امیرحسین سام دلیری): ارسال کرنر کوتاه به عارف رستمی رسید او توپ را به مقابل دروازه بیرانوند فرستاد. امیرحسین سام دلیری مدافع پیش ساخته نساجی به خوبی روی هوا بلند شد و با یک ضربه سر دیدنی، دروازه تراکتور را باز و بازی را به تساوی کشاند.
تراکتور ۳-۲ نساجی (دقیقه ۷۸: دانیال اسماعیلی فر): پاس گل دیدنی ریکاردو با پای چپ چشبیده به محوطه نساجی روی یک توپ سرگردان، به دانیال اسماعیلیفر رسید و او با یک ضربه دقیق پای راست برای سومینبار تراکتور را از نساجی پیش انداخت.
تراکتور ۳-۳ نساجی (دقیقه ۸۰: کوین یامگا): ارسال بلند عارف رستمی از بیرون محوطه تراکتور در نقطه کور مدافعان به کوین یامگا رسید و او با فرار از تله آفساید خود را پرتاپ کرد تا با پای راست دروازه بیرانوند را باز کند.
تراکتور درحال حاضر ۶۵ امتیاز از ۲۹ بازی دارد و اگر می توانست ۶ امتیاز در ۲ بازی انتهایی فصل را ازآن خودکند، بهترین تیم تاریخ لیگ برتر با ۲ امتیاز بیشتر نسبت به بهترین رکورد تاریخ لیگ را به نام خود می کرد.
تراکتور دربازی پایانی لیگ برتر بیست وچهارم رودرروی تیم استقلال خوزستان قرار می گیرد.