به گزارش خبرنگار ما در تبریز، این جشن شامگاه شنبه با استقبال پرشور مردم آخماقیه، رواسان و اندیشه در پارک مهر ولایت برگزار شد.
جشن میلاد حضرت امام رضا(ع) با حضور اعضای شورای شهر تبریز و سرپرست شهرداری منطقه۷، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز و جمعی از مدیران شهرداری و باحضور پرشور مردم منطقه برگزار شد.
اجرای برنامه تواشیح، گروه نمایش کودک، اجرای موسیقی با حضور خوانندگان نامی کشور و برنامه گروه طنز از جمله بخش های این برنامه بود.
سرپرست شهرداری منطقه۷ تبریز در این برنامه ضمن تبریک میلاد مبارک امام رضا (ع) از تبیین برنامه های شهرداری منطقه۷ و ایجاد پارکها و فضاهای سبز جدید خبر داد.
اکبر پورخردمند افزود: اجرای چنین برنامه هایی در این منطقه برای ایجاد شادی و نشاط اهالی منطقه همچنان تداوم خواهد داشت و امیدواریم در کنار خدمات رسانی عمومی و حل مشکلات مردم، با اجرای برنامه های شاد و مفرح رضایت خاطر مردم منطقه را فراهم کنیم.