توقیف ۲۱ خودروی شوتی حادثه‌ساز در مراغه
توقیف ۲۱ خودروی شوتی حادثه‌ساز در مراغه
مهر تبریز: جانشین فرمانده انتظامی مراغه از اجرای طرح توقیف وسایل نقلیه شوتی و دارای تخلفات حادثه‌ساز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش مهر تبریز، سرهنگ فتحی افزود: طرح برخورد با خودرو‌های شوتی و آلودگی صوتی و دارای تخلفات حادثه‌ساز با هدف ارتقاء امنیت اجتماعی، انتظام بخشی و جلوگیری از بروز تخلفات و هنجارشکنی و همچنین آلودگی صوتی در شهرستان مراغه با همکاری پلیس راهور و یگان‌های انتظامی به مرحله اجرا گذاشته شد.

وی اضافه کرد: در قالب اجرای این طرح ۲۱ دستگاه انواع خودرو و سه دستگاه موتورسیکلت که با نصب تجهیزات و دستکاری غیرمتعارف وسیله نقلیه، موجب آلودگی صوتی و مزاحمت برای شهروندان شده بودند توقیف و روانه پارکینگ شدند.

جانشین انتظامی شهرستان مراغه خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح علاوه بر توقیف ۲۱ دستگاه وسایل نقلیه، تعداد ۳۰۰ دستگاه وسایل نقلیه دیگر دارای تخلف نیز اعمال قانون شدند.