جمع آوری ۳۰ میلیارد تومان در جشن گلریزان تبریز
جمع آوری ۳۰ میلیارد تومان در جشن گلریزان تبریز
مهر تبریز: مردم نوع دوست، خیر و مؤمن کلانشهر تبریز در جریان برگزاری بیست و دومین جشن گلریزان این شهر در ماه مبارک رمضان با اهدای 30 میلیارد تومان زمینه ساز آزادی تعدادی از زندانیان جرایم غیرعمد شدند.

به گزارش مهر تبریز،  بیست و دومین جشن گلریزان در تالار پتروشیمی تبریز و با حضور اقشار مختلف، خیران و نیز امام جمعه تبریز ، استاندار آذربایجان شرقی ، رئیس کل دادگستری،رئیس مجمع نمایندگاه استان ،دادستان آذربایجان شرقی و سایر مسئولین برگزار شد.

مدیر ستاد دیه آذربایجان شرقی اظهار کرد: در این جشن کمترین مبلغ ۱۰ هزار تومان و بیشترین مبلغ ۴ میلیارد تومان برای آزادی زندانیان غیرعمد اهدا شد .

رسول تقی پور با بیان اینکه هم اکنون تعداد ۶۹۰ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد آذربایجان شرقی چشم انتظار کمک و مساعدت‌های مالی مردم برای آزادی هستند، میزان بدهی این تعداد از زندانیان را ۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعلام و اضافه کرد: در صورت تامین ۴۰ میلیارد تومان ، زمینه آزادی این تعداد از زندانیان فراهم می شود .

وی از آزادی تعداد ۶۷۰نفر از زندانیان جرایم غیرعمد آذربایجان شرقی در سال گذشته خبر داد و گفت: بدهی این افراد بالغ بر ۱ هزار و دویست میلیارد تومان بود که ستاد دیه استان ۵۸ میلیارد تومان برای آزادی این تعداد پرداخت نموده است.