مهرتبریز-فعالیت تاکسی های « آنلاین » در سطح کشور که روز به روز هم بر دامنه ی آنها افزوده می شود و شرکت « اسنپ » از جمله ی معروف ترین این شرکت هاست ، به لحاظ بی هویت بودن انواع خودروهای رنگ وارنگ آن یک معضل ذهنیتی بزرگ برای نوامیس مردم ایجاد کرده است که مستلزم تدابیر جدی مسوولین برای رفع آن است !
به گزارش خبرنگار ما در تبریز،با توجه به اینکه همکاری هر نوع خودرو بدون هیچ محدودیت و ضوابط فرهنگی و اخلاقی اعم از خارجی و داخلی و لاکچری و اسپورت و غیره ، ایضاً با استفاده از رانندگانی در هر تیپ و لباس اعم از پانکی و خال کوبی شده و برو بازو پرورانده و قس علی هذا که در تعریف انتظامی لقب « منکراتی » و « هنجار شکن » به این تیپ ها داده می شود و نوامیس مردم به جهت سهولت دسترسی و کرایه ی مناسب رغبت بیشتری برای استفاده ازاین تاکسی ها نشان می دهند ، موجب ایجاد ذهنیت و سوء تفاهم عمومی برای مسافران مونث می شود بطوریکه هنگام سوار شدن و پیاده شدن و حتی طی مسیر ، مشاهده ی حضور آنان از سوی شهروندان و احیاناً آشنایان در داخل این خودروها ی بی هویت و رانندگان موصوف که هیچ تابلو و آرم ونشانه ای از مسافرکش بودن ندارند لاجرم فکر و گمان منفی در مخیله ی همگان نقش می بندد !
صرفنظر از اینکه برخی رانندگان با خودروهای لاکچری بدون هیچ نیازی برای مسافرکشی در پوشش تاکسی « آنلاین » که دارای مجوز برای توجیه پلیس می باشد ، جهت اهداف شوم و مفسده انگیز وارد این عرصه شده اند ، حداقل به دلیل نامشخص بودن هویت مسافرکشی خودروهای متنوع و رانندگان آنان در بادی نظر عمومی ، موجب ایجاد ذهنیت بسیارمنفی عمومی برای نوامیس مردم می شود و به طریق اولی وقتی حاکمیت مثلاً با توجیه حفاظت ازحرمت و شخصیت بانوان بعضی محدودیت های رفتاری را به آنان تکلیف می کند ، نباید در قبال سودجویی اینگونه شرکت ها – هرچند منافع آن نصیب افراد ذی نفوذ ظاهرالصلاح شود – حیثیت نوامیس مردم در معرض خطر سوء ظن و منفی نگری قرار گرفته و چه بسی موجب بروز فجایع ناگوار و غیر قابل جبران ناموسی شود !
در ایام قدیم و دوران موسوم به طاغوت و حتی سال های اولیه ی انقلاب که هنوز ساختارهای حکومتی نظام جدید نهادینه نشده بود ، اگر رانندگان ماشین های شخصی در صدد مسافرکشی برمی آمدند ، اولاً صلاحیت های راننده مورد بررسی قرار می گرفت و پرونده ای نزد سازمان تاکسی رانی و پلیس برای آنان ایجاد می شد و دوماً خودروی آنان بصورت نوار پهن مشخص طولی در امتداد صندوق عقب تا نوک کاپوت جلو رنگ آمیزی می شد و در مقطعی نیز پوشیدن پیراهن همشکل برای رانندگان تاکسی و کمک تاکسی اجباری بود .
معذالک انتظار می رود مسوولین ذیربط برای ساماندهی فعالیت این شرکت های« آنلاین » که روز به روز بر دامنه ی فعالیت های آنان افزوده می شود و عضو گیری بی حساب و کتاب از خودروها بصورت سرپایی در میادین و خیابان های شهر ادامه دارد ، اقدام جدی انجام دهند .
گفتنی است چند مدتی پیش یادداشتی با همین مضمون در کانال « بیداری آذربایجان » منتشر شده بود که علیرغم استقبال عمومی و تایید موضوع از سوی کارشناسان مسایل اجتماعی مورد توجه عملی متولیان امر قرار نگرفته است !ابوالفضل وصالی
خطر حیثیتی نوامیس مردم در تاکسی های « آنلاین »!
مهرتبریز-فعالیت تاکسی های « آنلاین » در سطح کشور که روز به روز هم بر دامنه ی آنها افزوده می شود و شرکت « اسنپ » از جمله ی معروف ترین این شرکت هاست ، به لحاظ بی هویت بودن انواع خودروهای رنگ وارنگ آن یک معضل ذهنیتی بزرگ برای نوامیس مردم ایجاد کرده است که مستلزم تدابیر جدی مسوولین برای رفع آن است !
لینک کوتاه :
https://www.mehrtabriz.ir/?p=21742
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.