راه اندازی نخستین گلخانه بلوبری در مراغه
راه اندازی نخستین گلخانه بلوبری در مراغه
مهرتبریز- مدیرجهاد کشاورزی مراغه خبر داد: نخستین گلخانه بلوبری به شیوه هیدروپونیک در این شهرستان راه اندازی شده است.

به گزارش خبرنگار ما در آذربایجان شرقی؛ هادی خرسندی افزود: در این گلخانه به مساحت سه هزار مترمربع بیش از سه هزار و ۵۰۰ اصله بوته میوه بلوبری کاشته شده است.

وی ادامه داد: تولید این میوه در سال اول ۳۵۰ کیلوگرم خواهد شد و از سال چهارم به ۱۴ تُن افزایش خواهد یافت.

خرسندی اضافه کرد: این گیاه علاوه بر نیاز آبی کم، مقاومت بالایی در برابر آب‌وهوای سرد دارد.

به گفته مدیرجهاد کشاورزی مراغه، بلوبری ارزش صادراتی بالایی دارد و می‌تواند جایگاه ویژه‌ای در بازار‌های جهانی پیدا کند.

خرسندی، میانگین عملکرد این محصول را حدود ۳.۵ تن در هر هکتار عنوان کرد و گفت: استفاده از نهال‌های استاندارد، رعایت اصول فنی و بهره‌گیری از روش‌های نوین کشاورزی نقش مهمی در افزایش تولید دارد.

بلوبری از میوه‌های مغذی و سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین C و K و عناصر معدنی است و علاوه بر مصرف خوراکی، در صنایع دارویی و غذایی نیز کاربرد گسترده‌ای دارد و به دلیل خواص ترمیم‌کنندگی، در بهبود برخی مشکلات پوستی مورد توجه قرار گرفته است.