پروژه ۳۵۰ میلیارد ریالی سالن ورزشی چند منظوره الغدیر وارد مرحله اجرای دیوارکشی شد
پروژه ۳۵۰ میلیارد ریالی سالن ورزشی چند منظوره الغدیر وارد مرحله اجرای دیوارکشی شد
مهرتبریز-شهردار منطقه یک تبریز از اجرای عملیات مرحله دیوارکشی (والپست) در پروژه ۳۵۰ میلیارد ریالی سالن ورزشی چند منظوره الغدیر خبر داد.
به گزارش مهر تبریز؛ حمید شاهوردی اعلام کرد : این پروژه یکی دیگر از ۲۵ پروژه احداث سالن‌های ورزشی سطح تبریز است که توسط منطقه یک در حال احداث بوده و هم اکنون با سرعت وارد مراحل دیوارکشی(والپست) ساختمان اداری و تهیه ساندویچ پانل‌های سخت و دیواره‌ها شده است.
شهردار منطقه یک افزود: این پروژه به مساحت ۱۲۹۰ متر مربع و به طول ۶۰ متر و عرض ۲۱/۵ متر بوده که با هزینه بالغ بر ۳۵۰ میلیارد ریال در حال اجرا و تداوم است.
شهردار منطقه یک تبریز افزود: این سالن با هدف ارتقای زیرساخت‌های ورزشی، افزایش سرانه فضاهای عمومی و فراهم‌سازی بستر مناسب برای فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی جوانان و شهروندان در حال احداث است.
وی با تأکید بر اهمیت این پروژه برای محلات اطراف و نقش آن در توسعه عدالت ورزشی، اظهار داشت: تلاش ما این است که با تسریع در روند اجرا، این پروژه در موعد مقرر به بهره‌برداری برسد و در اختیار عموم قرار گیرد.

الغدیر