مهر تبریز- سردار عباسقلیزاده با تأکید بر لزوم تداوم راه شهدا و اقتدا به فرهنگ عاشورا، از عکسموزه شهدای فرهنگسرای الغدیر به عنوان ظرفیتی بینظیر برای تجدید میثاق با آرمانهای انقلاب یاد کرد و خواستار حضور مردم در این مکان مقدس شد.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ سردار عباسقلیزاده در حاشیه مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار و جنگ رمضان که در محل فرهنگسرای الغدیر تبریز برگزار شد، با اشاره به برکات انقلاب اسلامی اظهار داشت: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، شاهد پیاده شدن احکام الهی و تداوم راه روشن شهدا در جامعه هستیم که این مسیر، ریشه در اقتدا به عاشورای اباعبدالله الحسین (ع) دارد.
وی با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت امروز در کل جبهه مقاومت نهادینه شده و مایه عزت اسلام گشته است، افزود: برگزاری مراسم گرامیداشت شهدا در مکانی که مزین به تصاویر مبارک بیش از ۴۶۰۰ شهید والامقام تبریز است، فرصتی مغتنم برای یادآوری ایثار و جانفشانیهای حماسهسازان این مرز و بوم است.
فرمانده سپاه عاشورا با توصیف این مجموعه به عنوان مکانی مقدس و مبارک، خاطرنشان کرد: از مردم شهیدپرور و موقعشناس تبریز دعوت میکنم با حضور در این عکسموزه، از این ظرفیت بینظیر دیدن کنند تا ضمن تجدید بیعت با شهدا، ببینیم برای حفظ این خاک چه زحمات و ایثارهایی کشیده شده است.
فرمانده سپاه عاشورا افزود: فرهنگسرای الغدیر به دلیل مزین بودن به تصاویر مبارک شهدا امروز به یکی از بینظیرترین فرهنگسراهای تبریز تبدیل شده است و جا دارد از مجموعه شهرداری تبریز بابت اهتمام به امور فرهنگی قدردانی کنم.
سردار عباسقلیزاده در پایان تأکید کرد: الگو قرار دادن راه و هدف شهدا وظیفه ماست و این مجموعه، بستری مناسب برای تجدید میثاق با آرمانهای آنان فراهم کرده است.


















