به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛در این مراسم، آقای سیدی، مدیر درمان سابق تأمین اجتماعی استان، گزارشی از عملکرد سهساله این سازمان ارائه کرد و به مهمترین مطالبه مردم، یعنی ساخت بیمارستان سوم تأمین اجتماعی، اشاره داشت. وی اعلام کرد که پس از ۱۶ سال بلاتکلیفی، بهجای احداث بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی، توسعه بیمارستان ۲۹ بهمن در دستور کار قرار گرفته و در حال دریافت مصوبه برای افزایش طبقات است. همچنین، بیمارستان جدید ۹ طبقهای در جوار بیمارستان ۲۹ بهمن، تنها ۵ درصد پیشرفت داشته که نیازمند پیگیری مدیریت جدید است.
جعفریآذر، نماینده مردم تبریز، با انتقاد از عدم حضور مدیرعامل و معاون درمان تأمین اجتماعی در این مراسم، آن را بیاحترامی به استان دانست و تأکید کرد که با توجه به اینکه دولت کنونی برخاسته از تبریز است، مردم انتظار توجه بیشتری دارند. وی از مدیران استانی خواست تا مشکلات حوزه خود را شفاف به مسئولان ارشد منتقل کنند و افزود که ترس از بیان مشکلات، مانع از حل آنها خواهد شد.
دباغ صادقیپور، مدیرکل تأمین اجتماعی استان، با اشاره به صنعتی بودن آذربایجان شرقی و جمعیت بالای بیمهشدگان، بر ضرورت احداث بیمارستان سوم تأکید کرد. وی کسری بودجه و فشار بیمه مشاغل سخت و زیانآور را از چالشهای اصلی سازمان دانست و خواستار تعریف منابع مالی جدید شد.
صادقزاده، دبیر خانه کارگر استان، نیز بر لزوم حفظ کرامت کارگران و افزایش خدمات بیمهای تأکید کرد.
دکتر مهدی ناقوسی، مدیرکل درمان مستقیم تأمین اجتماعی کشور، با اشاره به نیازهای درمانی استان، خواستار مدیریت مراجعات درمانی و نگهداشت تجهیزات شد و از پیگیری طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع خبر داد.
دکتر سیدان، مدیر درمان جدید تأمین اجتماعی استان، نیز ضمن تأکید بر صنعتی بودن استان و آمار بالای بیمهشدگان، کمتوجهی به آذربایجان شرقی در بخش درمان مستقیم را غیرقابل قبول دانست. وی امنیت، آموزش، بهداشت، تغذیه و درمان را پایههای اصلی رفاه اجتماعی برشمرد و خواستار ارتقای خدمات درمانی استان حداقل به سطح استانهای همتراز شد.
این مراسم با تأکید بر لزوم همکاری میان مدیران بخش درمان استان و سازمان تأمین اجتماعی برای بهبود خدمات، پایان یافت.