مهرتبریز-موج سرما در استان، احتمال بروز حوادث ناگوار ناشی از گاز طبیعی را افزایش می دهد.
به گزارش خبرنگار ما ؛، مدیرعامل این شرکت با اعلام این خبر گفت: با برودت هوای استان و ورود سامانه بارشی و کولاک و وزش شدید باد، احتمال انسداد مسیر دودکش ها و بروز حوادث ناگوار افزایش می یابد.
سیدرضا رهنمای توحیدی با اشاره به موقعیت سردسیر و بادهای موسمی آذربایجان اظهار داشت:به منظور پیشگیری از وقوع هر گونه حادثه جبران ناپذیر، لوله و اتصالات و دودکش دستگاه های گازسوز را مورد بازبینی قرار دهید.
وی همچنین به ضرورت مدیریت مصرف گاز طبیعی در راستای استمرار جریان گاز در فصول سرد سال ، تصریح کرد:مشترکین محترم با رعایت اصول ساده صرفه جویی و کاهش مصرف گاز، از هدر رفت انرژی جلوگیری نموده و سهمی مهم در انتقال مستمر گاز طبیعی به اقصی نقاط استان خواهند داشت.
مدیرعامل شرکت گاز استان با اشاره به اینکه میزان مصرف در هفته گذشته در مقایسه با مدت مشابه قبل، بطور چشمگیری افزایش یافته، خاطرنشان کرد: جهت جلوگیری از افت فشار گاز ، مصرف را کنترل و دمای رفاه را در محدوده ۱۸ تا ۲۱ درجه تنظیم نمایید.
مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی:
موج سرما، احتمال بروز حوادث ناگوار ناشی از گاز را افزایش می دهد
لینک کوتاه :
https://www.mehrtabriz.ir/?p=23915
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.