مهرتبریز: هزاران نفر ازارسبارانی های مقیم تبریز جهت میثاق با دکتر اسماعیل چمنی در ستاد مرکزی وی گرد هم آمدند .
وی در بین مردم تبریز و علی الخصوص ارسبارانی های مقیم تبریزاز محبوبیت خاصی برخوردار بوده و مورد حمایت اکثر ائتلاف های مردمی و گروه های فعال در عرصه سیاسی اجتماعی و اقتصادی قرار دارد .
همچنین گفتنی است، بر اساس تحقیقات میدانی و نظرسنجی های به عمل آمده این عضو شورای شهر در صدر نظر سنجی قرار دارد..
شایان ذکر است در این مراسم، خیل انبوهی از مردم شریف تبریز و روستاهای تابعه حضورپرشورداشته و حمایت بی دریغ خود را ازدکتر اسماعیل چمنی فرزند خلف ارسباران اعلام داشتند .
در ادامه این مراسم دکتر چمنی ضمن تشکر و قدردانی از مردم شریف تبریز ؛ضمن دعوت به حضور حداکثری توصیه کرد درراستای تحقق و برنامه های توسعه و عمران تبریز ؛ به لیست نیک اندیشان تبریز ایده آل رای بدهند .
وی درپایان لیست ائتلاف نیک اندیشان تبریزایده آل را به شرح زیر اعلام کرد .
دکتراسماعیل چمنی
دکترشکور اکبرنژاد
دکتر اسرافیل بالایی
دکترمحمدباقرلطفی
دکترفرج قلیزاده
دکتر غلامحسین ریحانی
مهندس علی آذرنژاد
مهندس عبداله تقی پور
مهندس اسماعیل سلیمی
مهندس کریم صادق زاده
دکترمحمدباقر بهشتی
مهندس نسیم شهیر
مهندس نصرت شاهدی
مهندس ابوالقاسم پارامی
دکتر آزیتا بلالی اسکویی