نماینده منطقه آزاد ارس: بیش از ۹هزار تن کالای قاچاق متروکه بلا تکلیف در انبار منطقه آزاد ارس

نوشته شده توسط

در

خبرگزاری آریا-علی حیدری ؛ قائم مقام صداوسیمای آذربایجان شرقی تقبیح کالای قاچاق و تحسین کالاهای تولید داخلی را راهبرد اصلی رسانه ملی دانست .

به گزارش خبرنگار ما در تبریز علی عیسی زاده در نشست کارگروه فرهنگی و تبلیغات کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان با اشاره به اینکه ضربه مهلک قاچاق کالا به اقتصاد کشور آثار جبران ناپذیری دارد ، افزود: بحث قاچاق و صدمات آن به تولید و اشتغال کشور غیرقابل جبران است و برای مبارزه با آن به بستر سازی فرهنگی، تبلیغاتی و آموزشی و عزم عمومی نیاز است و  شبکه استانی با تمام توان آماده همکاری است .

وی با تاکید براینکه مقابله و مبارزه با پدیده شوم قاچاق کالا باید  به یک فرهنگ و مطالبه عمومی مردم تبدیل شود گفت:  شبکه استانی در کنار دیگر ابزار های اطلاع رسانی ازجمله شبکه های اجتماعی می تواند با برنامه های فرهنگی در کاهش میزان قاچاق کالا تاثیر گذار باشد .

قائم مقام صداوسیمای آذربایجان شرقی تولید و پخش بیش از ۱۱۰ساعت برنامه رادیوئی و تلویزیونی و بیش از ۵۰۰دقیقه گزارش خبری در موضوع مقابله با قاچاق کالا در نه ماهه گذشته  را یاد آور شد و بر عزم جدی شبکه استانی برای تداوم اطلاع رسانی و فرهنگ سازی  تاکید کرد.

نماینده منطقه آزاد ارس در این نشست از وجود بیش از ۹هزار تن کالای  قاچاق که در سال های اخیر به علت عدم تعیین تکلیف وضعیت آن به کالای متروکه تبدیل شده است خبر داد .

عبدل نژاد با اشاره به اینکه  بخش اعظمی از این کالاها به علت گذشت زمان به کالای غیر قابل مصرف تبدیل شده است ، افزود: علاوه بر این میزان ۲  انبار بسیار بزرگ کالای مکشوفه قاچاقسازمان اموال تملیکی استان  از سال ۱۳۷۶ در انبار های عمومی جلفا نگهداری می شود که تاکنون نسبت به تعیین تکلیف آن اقدامی نشده است و ضرورت دارد متولیان امر در این خصوص  اهتمام جدی داشته باشند.

وی لوازم خانگی و اقلام خوراکی و بهداشتی را از جمله کالای مکشوفه نگهداری شده در انبار های جلفا اعلام کرد و افزود: بسیاری از این اقلام به علت گذشت زمان فاسد شده و باید امحا شود.
نماینده پلیس آگاهی تبریز نیزدر این کارگروه از کاهش حجم قاچاق کالای کشف شده در نه ماه امسال خبر داد و در عین حال ارزش ریالی آن را نسبت به سال گذشته بیش از ۱۲ درصد اعلام کرد .
سرگرد عزیزیان افزود: از ابتدای امسال به ارزش بیش از ۷۲۰میلیاردریال کالای قاچاق در استان کشف و ضبط شده است و برای این اقلام ۹۵۰فقره پرونده تشکیل و به مقامات قضائی ارجاع شده است.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *