نمی‌دانم چطور از هواداران تشکر کنم
نمی‌دانم چطور از هواداران تشکر کنم
مهر تبریز: محمد نصرتی مربی تیم تراکتور در کنفرانس خبری بعد از بازی با سپاهان گفت: باید از هواداران تشکر کنیم بابت حضور پرشوری که داشتند. یعنی هر وقت نیاز بود به بهترین شکل ممکن ما را حمایت کردند و حماسه آفریدند. خیلی متاسفم که نتوانستم آنها را شاد به خانه برگردانیم. ۳ امتیاز خیلی مهم را از دست دادیم یک اصطلاحی هست که می‌گویند سه امتیاز در مشت‌مان بود. دو امتیاز از دست رفت.
به گزارش مهر تبریز، مربی تراکتور ادامه داد: اگر بخواهم در مورد ۹۰ دقیقه بازی صحبت کنم فکر می‌کنم نیمه اول با توجه به حضور بی‌نظیر هواداران جو سنگینی بر بازی حاکم بود و استنباط من این است که نتوانستیم آن جور که باید و شاید برنامه‌های تاکتیکی‌مان را اجرا کنیم. البته بماند که تیم حریف هم نتوانست. در نیمه دوم با صحبت‌هایی که بین دو نیمه انجام دادیم کاملا مسلط به بازی بودیم دو سه تا موقعیت فوق‌العاده داشتیم که اگر کمی با دقت بهتری عمل می‌کردیم چه بسا می‌توانستیم از این بازی برنده بیرون بیایم. فکر می‌کنم سپاهان نیمه دوم اصلا موقعیتی نداشت و در نیمه اول یک موقعیت داشتند که آن هم پورحمیدی فوق‌العاده عکس‌العمل نشان داد. متاسفانه حیف شد این دو امتیاز را از دست دادیم انشالله باید با تلاش و تمرکز بیشتر بازی‌های باقی‌مانده را انجام بدهیم و به چیزی که مد نظرمان است برسیم.
نصرتی در پاسخ به اینکه از ۶ بازی بزرگ پنج بازی را نتوانستند ببرند و اینکه آیا شانسی برای قهرمانی‌شان هست یا نه، گفت: اگر می‌خواستیم قهرمان بشویم باید دو سه تا تیم که در روی کاغذ مدعی هستند را می‌بردیم و شرایط خیلی بهتر می‌شد. الان شرایط در لیگ سخت شده اما ما جام حذفی را هم داریم. ما هنوز فرصت داریم و چه بسا تیم‌های بالای جدول نتوانند در بازی با تیم‌های پایین جدول امتیاز لازم را بگیرند. همه تیم‌ها قابل احترام هستند. ولی یک قانون از گذشته بوده که اگر بازی با تیم‌های بزرگ را ببرید اصطلاحا می‌گویند شش امتیازی بوده و می‌توانست مسیر ما را برای قهرمانی هموار کند.
گفتنی تراکتور روزدوشنبه ۲۰فروردین میزبان آلومینیوم اراک درورزشگاه یادگارامام خواهد بود.
🖋 نویسنده : حبیب چرندابی