هر درجه افزایش دمای هوا، ۵۰ مگاوات مصرف انرژی را در حوزه‌ی برق تبریز افزایش می‌دهد
هر درجه افزایش دمای هوا، ۵۰ مگاوات مصرف انرژی را در حوزه‌ی برق تبریز افزایش می‌دهد
مهرتبریز-مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با بیان اینکه افزایش دما، ارتباط مستقیمی با افزایش مصرف انرژی دارد، تصریح کرد: هر درجه افزایش دما در حوزه‌‌ی برق تبریز، حدود 50 مگاوات مصرف انرژی را افزایش می‌دهد و این افزایش بار ناشی از ورود بارهای سرمایشی است.

مهرتبریز-مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با بیان اینکه افزایش دما، ارتباط مستقیمی با افزایش مصرف انرژی دارد، تصریح کرد: هر درجه افزایش دما در حوزه‌‌ی برق تبریز، حدود ۵۰ مگاوات مصرف انرژی را افزایش می‌دهد و این افزایش بار ناشی از ورود بارهای سرمایشی است.

به گزارش خبرنگار از تبریز؛ عادل کاظمی با بیان مطلب بالا یادآور شد: افزایش هر یک درجه‌ی دمای هوا، ۱۵۰۰ مگاوات بر مصرف برق کل کشور می‌افزاید و این مسئله لزوم صرفه‌جویی هر چه بیشتر برق مشترکان عزیز را برای مدیریت مصرف انرژی در ایام گرم سال می‌طلبد.

کاظمی از شهروندان و مشترکان خواست تا حد امکان از مصرف همزمان دستگاه‌های پرمصرف در ساعات پیک بار خودداری کنند و خاطرنشان کرد: مردم عزیز می‌توانند استفاده‌کنندگان غیرمجاز ماینر و برق‌های غیرمجاز را به سامانه سمات (tavanir.org.ir/samaat)، سامانه‌ی ۱۲۱ یا به شماره تماس ۳۳۳۱۳۴۸۲ اطلاع دهند.

وی یادآور شد: ساعت ۱۲ الی ۲۲ زمان اوج بار برای مشترکان با تعرفه‌ی خانگی در نظر گرفته شده است و این مشترکان می‌بایست الگوی صحیح مصرف را در این ساعات رعایت کنند. همچنین این مشترکان می‌توانند با تنظیم دمای کولرهای خود در دمای آسایش، یعنی۲۵ درجه سانتی‌گراد به تداوم تامین برق کمک شایانی کنند.