هنر زمینه ساز پاسداری از هویت
هنر زمینه ساز پاسداری از هویت
مهر تبریز: کم‌سن‌وسال‌ترین هنرمند سازهای کوبه ای جشنواره سراسری موسیقی موغام، بر بهره گیری از زبان هنر برای پاسداری از هویت تاکید کرد.
به گزارش مهر تبریز، پاشا پیوند هنرمند ده ساله شرکت کننده در ششمین جشنواره سراسری موسیقی مقامی آذربایجان موغام گفت: حدود پنج سال است که مشغول نوازندگی هستم، در یکی از دوره‌های جشنواره سراسری موسیقی موغام تبریز به‌ عنوان عضو افتخاری شرکت کردم، اما چون کم‌سن‌وسال بودم، نتوانستم به‌صورت رسمی در جشنواره حضور داشته باشم.
او می‌افزاید: امسال دومین دوره‌ای است که در جشنواره موسیقی موغام تبریز شرکت می‌کنم و به نظر من، جشنواره فرصت رقابت و کسب تجربه را برای هنرمندان فراهم می‌کند.
این هنرمند ادامه می‌دهد: برای رقابت با دوستان و دیگر شرکت‌کنندگان، باید تمرین‌های خود را بیشتر کنم و تلاشم را افزایش دهم تا بتوانم نوازنده متعهد و توانایی باشم.
پیوند خاطرنشان می‌کند: من با سازم، ناغارا، که یکی از سازهای اصیل موسیقی آذربایجان و تبریز است، از هویت هنری پاسداری می‌کنم و تلاش دارم با نواختن این ساز، فرهنگ و موسیقی اصیل خود را زنده نگه دارم.ششمین جشنواره سراسری موسیقی مقامی آذربایجان، موغام، به همت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز برگزار می‌شود و از پنجم تا هشتم مهرماه در سالن همایش‌های بین‌المللی شهریار خاوران ادامه خواهد داشت.
این جشنواره در بخش‌های خوانندگی، نوازندگی و پژوهشی برگزار می‌شود و هنرمندان و پژوهشگران حوزه موسیقی مقامی در این رویداد حضور دارند.