به گزارش مهر تبریز، “پاک مرغ سراب”، نامی که این روزها در صنعت طیور میدرخشد، حاصل تلاش بیوقفه و مدیریت توانمند یوسف صباغی و اسمعیل نیازی است که با سرمایهگذاری شخصی، نه تنها کسبوکاری موفق راهاندازی کردهاند، بلکه طعم اصیل سراب را به سفرههای مردم بردهاند.
این کشتارگاه پیشرو در منطقه، با استفاده از تکنولوژیهای روز دنیا و رعایت دقیق استانداردهای بهداشتی، روزانه ۱۲۰ تن مرغ باکیفیت تولید و به استانهای همجوار ارسال میکند.
مدیران کشتارگاه صنعتی و بهداشتی طیور “پاک مرغ سراب” می گویند: کیفیت بالای آب این منطقه، نقش بسزایی در طعم و سلامت مرغهای تولیدی دارد. همچنین، سردخانه مجهز این کشتارگاه با ظرفیت ۲۷۰۰ تن، امکان نگهداری مرغها را برای مدت طولانی بدون افت کیفیت فراهم میکند.
در این کشتارگاه، در حال حاضر به طور مستقیم برای ۱۱۰ نفر و به طور غیر مستقیم برای ۲۰۰ نفر شغل ایجاد کرده است.
با این حال، تمام این مزیتها نتوانسته است “پاک مرغ سراب” را از مشکلات و چالشهای پیش رو مصون نگه دارد. مدیران این مجموعه، با اشاره به سرمایهگذاری ۲۰۰ میلیارد تومانی، از عدم حمایت دولتی و بیتوجهی مسئولان گلهمند هستند.
آنها می گویند: ما با تمام توان در حال تولید و اشتغالزایی هستیم، اما متاسفانه هیچگونه حمایتی از طرف دولت دریافت نکردهایم. این جمله، خلاصه تمام درد و دلهای مدیران “پاک مرغ سراب” است.
بدون شک، این مجموعه زمانی میتواند با قدرت به راه خود ادامه دهد که دولت نیز همپای بخش خصوصی، با عزمی جدی به حمایت و پشتیبانی از واحدهای تولیدی بپردازد و یاریگر سرمایهگذاران برای ادامه مسیر باشد تا شاهد رشد و شکوفایی هر چه بیشتر این واحدهای تولیدی باشیم.
نویسنده: اعظم نعیمی