به گزارش خبرنگار ما در آذربایجان شرقی؛فیروز خدائی افزود: این پروژه مهم در راستای راه اندازی سوله های مدیریت بحران که یکی از اقدامات مهم در حوزه مدیریت شهری است، کلید خورده و اجرای آن با الگوبرداری از استانداردهای روز دنیا و الزامات پدافند غیرعامل تداوم دارد. وی ادامه داد: این پروژه با اعتباری بالغ ۴ هزار میلیارد ریال در زمان پیش بینی شده ۳ سال در حال اجرا می باشد.
خدائی اظهار کرد: پروژه شهید یاغچیان به عنوان یکی از اولویتهای اصلی شرکت گاز استان، نقش بسزایی در مدیریت بحران ها و هم افزایی و هم رسانی دستگاه های اجرایی خواهد داشت.
مدیر عامل شرکت گاز استان تصریح کرد:
با تکمیل این پروژه در بنایی به مساحت ۱۷ هزار متر مربع، امکانات و زیرساختهای لازم برای مقابله با شرایط اضطراری و تداوم ارائه خدمات گاز به مشترکین عزیز استان در مواقع لزوم به نحو مطلوبتری فراهم خواهد شد.
مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی خبر داد:
پیشرفت ۲۰ درصدی پروژه شهید یاغچیان تبریز؛ گامی مهم در راستای پدافند غیرعامل گاز
مهرتبریز-مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی ضمن بازدید از روند اجرای پروژه شهید یاغچیان تبریز از پیشرفت ۲۰ درصدی این پروژه خبر داد و گفت: پروژه مهم و استراتژیک شهید یاغچیان تبریز با هدف ارتقای سطح پدافند غیرعامل تاسیسات و شبکه گاز استان در شرایط بحرانی و حفظ پایداری ارائه خدمات به شهروندان در حال اجرا است.
لینک کوتاه :
https://www.mehrtabriz.ir/?p=93345
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.