۲.۴ میلیون نفر گردشگر نوروزی در آذربایجان شرقی
۲.۴ میلیون نفر گردشگر نوروزی در آذربایجان شرقی
مهر تبریز: از ۲۵ اسفند سال گذشته تا پنجم فروردین امسال ۲ میلیون و ۴۰۸ هزار و ۵۲۸ گردشگر به این استان سفر کرده اند.
به گزارش مهر تبریز، معاون گردشگری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با اعلام این خبر افزود: این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته سه درصد افزایش نشان می‌دهد و ۶۸۸ هزار و ۱۵۱ خودرو نیز وارد استان شدند که این تعداد نیز نسبت به پارسال ۲ درصد افزایش دارد.
علی رضا بایرام زاده درصد اشغال تخت هتل‌ها و مراکز اقامتی آذربایجان شرقی را بیش از ۵۵ درصد اعلام کرد و ادامه داد: از ۲۵ اسفند تا پنجم فروردین امسال ۷۷ هزار و ۶۵۰ نفر در این مراکز اقامت کردند که نسبت به پارسال سه درصد افزایش یافته است.
گردشگر
وی همچنین گفت: در این مدت ۴۸۸ هزار و ۶۱۱ گردشگر از مناطق گردشگری و تاریخی آذربایجان شرقی بازدید کردند که پنج درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
بایرام زاده خاطرنشان کرد: ۸۳ هزار و ۹۷۳ گردشگر نیز از موزه‌های آذربایجان شرقی دیدن کردند که ۵۹ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
معاون گردشگری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان پربازدیدترین جاذبه گردشگری آذربایجان شرقی را با ۴۳ هزار و ۲۰۰ بازدید روستای تاریخی و صخره‌ای کندوان اعلام کرد و افزود: تاکنون این روستای زیبا و منحصر‌به‌فرد بیشترین تعداد گردشگر را به این منطقه جلب کرده است.
وی ادامه داد: کلیسای سنت استپانوس جلفا، عمارت و موزه‌های شهرداری تبریز، موزه آذربایجان در تبریز و رصدخانه مراغه رتبه‌های بعدی پربازدیدترین مکان‌های گردشگری آذربایجان شرقی را به خود اختصاص دادند.
 تاکنون بیش از چهار هزار و ۵۰۰ اثر تاریخی در آذربایجان شرقی شناسایی شده است که از این تعداد ۲ هزار و ۲۵ مورد به ثبت ملی رسیده و علاوه بر آنها تعداد هفت اثر و بنای تاریخی نیز در فهرست آثار جهانی ثبت شده است.