پلمب۶ واحد صنفی متخلف درمراغه
پلمب۶ واحد صنفی متخلف درمراغه
مهر تبریز- فرمانده انتظامي شهرستان مراغه از پلمب 6 واحد متخلف در بازديد از صنوف اين شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ما از مراغه؛ سرهنگ توحید فارسی ، در تشریح این خبر بیان کرد: طرح بازدید و نظارت بر واحدهای صنفی توسط ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی این فرماندهی و ارگان های مربوطه در سطح شهرستان به اجرا در آمد.

وی افزود: در اجرای این طرح نظارتی و کنترلی از تعداد۸۲ واحد صنفی در رسته های مختلف بصورت محسوس و غیر محسوس بازدید وبه ۲۹ واحد تذکر و اخطار و ۶واحد صنفی متخلف (۲واحد قهوه خانه ،۴ واحد کافه)، نیز پلمب و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری شد و در بازدید از صنوف پلمب شد.

فرمانده انتظامی شهرستان مراغه با تاکید بر استمرار اجرای طرح های ارتقاء امنیت اجتماعی و اخلاقی از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه فعالیت غیر قانونی توسط افراد متخلف در صنوف، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن نسبت به برخورد قانونی با آنان اقدام شود.