۲۰ درصد امکانات دستگاه ها در اختیار زوج های جوان قرار گیرد
۲۰ درصد امکانات دستگاه ها در اختیار زوج های جوان قرار گیرد
مهر تبریز: فرماندار شهرستان تبریز گفت: براساس مصوبه شورای عالی جوانان دستگاه‌های دولتی و عمومی باید ۲۰ درصد از امکانات و ظرفیت‌های خود را رایگان در اختیار زوج‌های جوان قرار دهند.

به گزارش مهر تبریز، یونس فاتح در جلسه کمیته سامان ازدواج و مجمع خیرین ازدواج شهرستان تبریز با بیان اینکه بیت المال ارثیه پدری هیچ مسوولی نیست و باید برای خدمت به مردم استفاده شود، افزود: ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان مکلف هستند برای برپایی ازدواج آسان اماکن و سالن‌های خود را در اختیار جوانان قرار دهند.

وی ادامه داد: با هیچ کس تعارف نداریم، مدیران باید برای خدمت به مردم تلاش کنند و هرکس بیت المال را به حصار بکشد با آن برخورد جدی خواهد شد.

فاتح تاکید کرد: برای افزایش آمار و ساماندهی ازدواج باید از ظرفیت‌های بومی و فرهنگی شهرستان و دستگاههای مرتبط استفاده شود.

وی بر ضرورت توجه بانک ها به پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری تاکید کرد و گفت: افرادیکه در نوبت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری قرار دارند هر چه سریع تر توسط بانک ها تعیین تکلیف شوند.

فرماندار شهرستان تبریز همچنین دستور تشکیل کمیته برای بررسی عملکرد بانکهای شهرستان تبریز در پرداخت تسهیلات ازدواج صادر کرد و گفت: باید مشخص شود که کدام بانکها در این زمینه عملکرد خوبی داشته و کدام بانکها نتوانسته اند به وظایف خود عمل کنند.

وی تاکید کرد: توقف ارایه تسهیلات ازدواج در بانک ها ممنوع است و باید پرداخت ها سریع انجام شود.