تاکید بر لزوم رفع مشکلات بیمارستان باباباغی تبریز
تاکید بر لزوم رفع مشکلات بیمارستان باباباغی تبریز
مهر تبریز: سرپرست استانداری آذربایجان شرقی گفت: ادارات متولی و خیران برای رفع مشکلات کنونی بیمارستان باباباغی تبریز تلاش کنند و مانند کارکنان این مرکز، عاشقانه و ایثارگرانه خدمات خود را ارائه دهند.

به گزارش مهر تبریز، تراب محمدی در بازدیدی سرزده از این بیمارستان در جمع خیران نیک اندیش، کادر درمان بیماران جذامی، اهالی مجتمع باباباغی و بیماران مزمن روانی بستری در بیمارستان رازی این مجتمع از تلاش‌های شبانه روزی و خالصانه کارکنان و کادر درمان این مجتمع درمانی قدردانی کرد.
وی در گفت‌وگوی صمیمی با بیماران بستری و کادر درمان بیمارستان باباباغی در جریان مشکلات موجود و به خصوص بخش‌های نیمه تمام و در حال تجهیز روان و پوست قرار گرفت.

محمدی ادامه داد: دستگاه‌های مرتبط کاری باید در رسیدگی به امور خدماتی، درمان و سلامت، مردم را محور اصلی فعالیت‌های خود قرار دهند.

مدیر مجتمع درمانی باباباغی تبریز نیز در این دیدار به فعالیت‌های مرکز در ۲ بعد ساکنان و رسیدگی به مسائل و مشکلات زیست محیطی، خدمات انجام گرفته چند سال اخیر به خصوص حمایت‌های همه جانبه خیران توانمند، شورای شهر و شهرداری تبریز پرداخت.
میرهاشم میرکاظم پور با اشاره به اتمام بخشی از منازل جذامیان ساکن در این مجتمع توسط شهرداری، خاطرنشان کرد: ضرورت دارد فاز دوم مابقی منازل جذامیان نیز مورد حمایت قرار گیرد.
سعید یوسفی رئیس بیمارستان باباباغی تبریز نیز به نارسایی‌های کنونی در تامین برق، آب و مخابرات مرکز  اشاره و بر رفع این مشکلات تاکید کرد.