بزودی چارچوب اصلاح و بازنگری سرفصل دروس دانشگاهی ارایه می‌شود
بزودی چارچوب اصلاح و بازنگری سرفصل دروس دانشگاهی ارایه می‌شود

مهرتبریز-وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه عمدتاً از ۲ رکن اساسی که استاد و کتاب  است باید  بیتشر مورد توجه قرار گیرد. دکترمحمدعلی زلفی‌گل ؛در نشست خبری دردانشگاه تبریز به منظور افزایش بهره وری و ارتقا کیفیت دانش، به دروه های سه ماهه ای رابرای اساتید در زمینه فلسفه تعلیم و تربیت، تعامل با […]

مهرتبریز-وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه عمدتاً از ۲ رکن اساسی که استاد و کتاب  است باید  بیتشر مورد توجه قرار گیرد.

دکترمحمدعلی زلفی‌گل ؛در نشست خبری دردانشگاه تبریز به منظور افزایش بهره وری و ارتقا کیفیت دانش، به دروه های سه ماهه ای رابرای اساتید در زمینه فلسفه تعلیم و تربیت، تعامل با دانشجو، اشاره کرد و افزود : در این دوره ها روش اندازه گیری آموخته های دانشجو، منش و رفتار استادی و پاسخگو بودن استاد را برای اساتید برگزار می کنیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری  خاطر نشان شد: بحث کتب دانشگاهی باید کاربردی باشد، و در این اثنا به زودی چارچوب اصلاح و بازنگری سرفصل دروس دانشگاهی ارایه خواهد شد .

زلفی گل،گفت:دانا شدن مستلزمام زمان و به صورت تدریجی است و برخی کارها را یک دفعه نمی شود انجام داد.

وی خاطر نشان شد :بنده در ابتدای شروع به کارم ۲۲ مورد از موارد اصلاحی را به موسسه تحقیق و پژوهش ارایه دادم که از جمله آنها بررسی رشته ها و کتاب های درسی می باشد.

زلفی با بیان اینکه یک بخش از محتوای دروس دانشگاهی در رشته هایی همچون ریاضی، پایه و تجربی، نظریه های جهانی و علمی است که نمی شود آنها را حذف کرد و باید برای آموختن این رشته ها حتما آنها را خواند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: بخش دیگر دروس را هم باید متخصصان و دانشمندان این رشته ها نظر بدهند و اینکه کتاب درسی چه ویژگی داشته باشد.

زلفی گل، درخصوص جایگاه  علوم انسانی هم یاد آور شد:در مقابله با کاهش آسیب های اجتماعی و ارایه راه حل مناسب برای اداره بهتر جامعه باید نوع نگاه مان را به رشته های علوم انسانی تغییر داده و نسبت به آن ارج نهیم

وی عنوان کرد:در دنیا قاعده و رسم بر این هست که نخبه ترین دانش آموزان را به سمت علوم انسانی سوق می دهند چرا که قرار است آینده و سرنوشت اداره جامعه شان را به این نسل بسپارند اما متاسفانه در کشور ما در دوره دبیرستان گرایش و هدایت دانش آموز به سمت رشته های علوم انسانی بسیار کم است.

وی در مورد مهاجرت دانشجویان نخبه به خارج از کشور نیز تاکید کرد : نفس مهاجرت بد نیست به خصوص در عرصه علمی چون دانشجویان و علم متعلق به جغرافیای خاص نیستند بلکه متعلق به کل جامعه بشری هستند؛ اما اگر مهاجرت اگر یک طرفه باشد جبران ناپذیر هست.

وزیر علوم  تاکید کرد: مسائلی که مهاجرت را در کشور ما تبدیل به عنصر تهدید می کند بیکاری است و عمده مشکل اساسی کشور بیکاری می باشد که همه باید در رفع این معضل پیشگام باشند .

زلفی گل متذکر شد؛ متاسفانه ما  موفق نشده ایم که  مطابق تخصص دانشجو اشتغال ایجاد کنیم  و در نتیجه عدم توجه به سلیقه  و شان دانش آموختگان طبیعی هست که برخی فارغ التحصیلان برای تامین معیشت خود مهاجرات را آسانترین مسیر برای انتخاب شغل آینده خود در نظر بگیرند .