به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ اکبر فرج نیا با بیان اینکه به دنبال افزایش کم سابقه دمای هوا، میزان مصرف برق در کشور افزایش بسیار زیادی پیدا کرده است اظهار کرد: با توجه به این موضوع بر اساس آمار اعلامی میزان مصرف برق کشور در گرمترین روز غیرتعطیل سال شکسته شده و به بیش از ۷۶ هزار مگاوات رسیده است.
وی افزود: با توجه به افزایش دمای هوا بر اساس گزارش های سازمان هواشناسی و قرار داشتن در گرمترین روزهای سال و افزایش میزان مصرف به تبع آن، به منظور توزیع عادلانه انرژی برق و پیشگیری از بروز اخلال در شبکه توزیع و تامین برق پایدار از تمام مشترکان در خواست می شود از استفاده از وسایل برقی پرمصرف در ساعات اوج مصرف به ویژه در ساعات ۱۱ تا ۱۷ خودداری کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با بیان اینکه در صورت استفاده از تجهیزات سرمایشی پرمصرف، دمای آسایش را رعایت کنند، گفت: همکاران شرکت توزیع نیروی برق تبریز بصورت شبانه روزی در تلاش هستند تا مشکلی در روند توزیع به وجود نیاید اما بدون همدلی و همراهی مردم این موضوع محقق نخواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان و مشترکان می توانند با کاهش ١۵ درصدی مصرف برق ضمن کاهش مبلغ قبوض خود با پیوستن به پویش با انرژی از میلیونها جوایز ارزنده نیز برخوردار شوند.
ثبت بالاترین میزان مصرف برق در گرمترین روز غیرتعطیل سال/ مشترکان مصارف برق خود را کاهش دهند
مهرتبریز-مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گفت: بر اساس آمار اعلامی میزان مصرف برق کشور در گرمترین روز غیرتعطیل سال شکسته شده و به بیش از 76 هزار مگاوات رسیده است و برای تامین برق پایدار توصیه می شود مشترکان مصارف برق خود را کاهش دهند.
لینک کوتاه :
https://www.mehrtabriz.ir/?p=82331
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


















