به گزارش مهر تبریز، در این اطلاعیه آمده است: فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی در راستایِ ارتقاء حقوقِ شهروندی و برابر خواست و مطالبهیِ عمومِ شهروندان برای مقابلهیِ موثر با هرگونه ناهنجاریِ اجتماعی و تقویت فرهنگِ متعالیِ عفاف و حجاب؛ اجرای طرحِ صیانت اجتماعی با حضور واحدهایِ متخصص و آموزش دیده از روز شنبه بیست و پنجم فروردین ماه ۱۴۰۳ آغاز خواهد شد.
ضمن تشکر و قدردانی از مردم و عموم شهروندان که همواره در حفظ و بسطِ ارزشهایِ ایرانی و اسلامی همراه و همگام بودهاند، به معدود افرادی که قصد برهم زدن آرامشِ عمومی و هنجارشکنی در مکانهای عمومی را داشته باشند هشدار میدهیم که چنین رفتارهایِ زننده و خارج از عرفی به هیچ عنوان موردِ پذیرش نبوده و پلیس برابرِ قانون با این افراد برخورد لازم و قانونی را داشته و به مراجع قضائی معرفی خواهد کرد.
اطلاعیه فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی؛
طرح عفاف و حجاب از ۲۵ فروردین آغاز می شود
مهر تبریز: مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی استان از آغاز اجرای طرح عفاف و حجاب در روز شنبه بیست و پنجم فروردین ماه ۱۴۰۳ خبر داد.
لینک کوتاه :
https://www.mehrtabriz.ir/?p=78759
برچسب ها
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Warning: Attempt to read property "comment_approved" on null in /home3/mehrtabr/public_html/wp-content/themes/Aban-News/comments.php on line 35

















