بهره برداری از۸۲ طرح راهداری در هفته دولت
بهره برداری از۸۲ طرح راهداری در هفته دولت

به گزارش مهر تبریز، اروجعلی علیزاده امروز در نشست خبری با بیان اینکه از محل اعتبارات اداره کل و بودجه تعیین شده اقدامات عمرانی وفنی اجرا  می شود گفت: حدود ۱ هزار میلیارد تومان برای پروژه ها در نظر گرفته شده است. وی افزود: ۱۴ هزار متر طول جاده های استان است که ۱۰ هزار […]

به گزارش مهر تبریز، اروجعلی علیزاده امروز در نشست خبری با بیان اینکه از محل اعتبارات اداره کل و بودجه تعیین شده اقدامات عمرانی وفنی اجرا  می شود گفت: حدود ۱ هزار میلیارد تومان برای پروژه ها در نظر گرفته شده است.
وی افزود: ۱۴ هزار متر طول جاده های استان است که ۱۰ هزار کیلومتر راه روستایی است.
وی با اشاره به برف روبی و نمک پاشی جاده های استان گفت: سالانه به طور متوسط سه بار جاده ها برف روبی می شود.
علیزاده افزود: اکثر عملیاتها شبانه اجرا می شود و ۱۲۰۰ نفر در این حوزه ها مشغول هستند و در حال حاضر۱۴۱ پروژه راه روستای در دست اجرا است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه آزادراه تبریز – سهند هنوز تحویل داده نشده است، گفت: ایجاد عوارض در این مسیر از مقدمات تحویل و بهره‌برداری نهایی این پروژه است.
علیزاده تصریح کرد: تحویل این پروژه نیازمند برگزاری کمیسیون مربوطه است و بهره‌برداری از این پروژه از زمانی محاسبه می‌شود که بهره بردار نسبت به اخذ عوارض اقدام کرده و پیش از آن به صورت آزمایشی زیر بار ترافیک رفته است.
وی با بیان اینکه کارفرمای پروژه آزادراه تبریز – سهند، شرکت عمران شهرهای جدید و نماینده آن شرکت عمران شهر جدید سهند است، افزود؛ ما به عنوان راهداری به دلیل وجود پیمانکار در این پروژه، هیچ دخل، تصرف و مسؤولیتی در این زمینه نداریم و تنها سه ماه زمستان سال قبل با دستور وزیر راه و شهرسازی مسؤولیت نگهداری آن را بر عهده گرفتیم.
علیزاده در خصوص انتقاداتی مربوط به کم و کیف اخذ عوارض در این مسیر گفت: راهداری به دلیل وجود کارفرما و پیمانکاری مجزا، مسؤولیتی در خصوص نگهداری و یا موضوعات مالی این پروژه از جمله عوارض ندارد ولی پیگیری درخواست و یا شکایت شهروندان در خصوص تخلفات احتمالی به ما ارجاع داده می شود.